Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en på 24, selv blir jeg snart 16 år

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelsket i en gutt på 24år jeg møtt pga ei vennine, er sjøl snart 16 men klarer ikke tenkte på noe annet enn han. han jobber ikke så langt fra huset mitt og har en del ganger prøvde å spionere på han. vi er venner på facebook men jeg starter samtalen hele tiden samtalen. jeg er forsøkt å fortelle han hva jeg føler men i tørte ikke fordi i vill ikke miste "vennskapen" vi har og jeg liker gutten veldig godt han er kjempe snill har møtt han på fester og sånt. jeg vet det er en stor alder forsjell. hva bør jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Han er 8 år eldre enn deg, og det er en betydelig aldersforskjell. Det har mye å si i forhold når man er så ung som deg. Les gjerne den artikkelen jeg har lagt ved - her står det mye om hvilke utfordringer man kan støte på. Jeg vil tro at grunnen til at han ikke starter en samtale med deg er at han skjønner at du er interessert i han og at han synes du er for ung for han. 

Jeg tror det beste du kan gjøre er å prøve å innse at det ikke kommer til å bli noe mer enn vennskap mellom dere, og prøve å gå videre. Jo lenger du prøver og håper på dette, jo mer såret kommer du til å bli. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell