Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få han interessert?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg trenger virkelig hjelp! det har startet en ny i firmaet til pappa og jeg er så forelsket i han! Han er 20år og kjempesnill. Hva skal jeg gjøre? Jeg vet også at han er singel:) Hvordan kan jeg få han intrisert? Eller hvordan kan jeg få han kåt så han virkelig vil ha meg? Jeg drømmer om og ha sex med han hver gang jeg onanerer. Når vi sitter ved matbordet drømmer jeg at hånden hans sklir ned i buksen min og leker med fitten min<3 alt er perfekt når han er i nerheten og når han smiler kiler det i hele kroppen. Veldig glad for svar hilsen jente 16

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For det første vil jeg at du skal vite at det slettes ikke er sikkert at han er interessert i å være sammen med noen som er så mye yngre enn han - uansett om han skulle synes at du er søt og snill. Det er en stor aldersforskjell når du bare er 16 år. Les gjerne den artikkelen jeg har lagt ved om aldersforskjell i kjæresteforhold - her står det litt om hva som kan være utfordringer. 

Du må også tenke på om det kan komme til å gå ut over forholdet mellom deg og din far eller mellom han og din far (som han jobber med) om det skulle bli noe mellom dere. Det kan jo hende at det blir litt rart ettersom han jobber sammen med, eller for, faren din.

Om du vil ha kontakt med han kan det kanskje være lurt å ta kontakt med han når han er på jobb. Der vet du i det minste hvor han er, og dere har på en måte noe til felles der. Jeg vil anbefale deg å trø litt varsomt ettersom han er så mye eldre enn deg.  Jeg har lagt ved en artikkel med flørtetips som du kan lese.

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell