Hopp til hovedinnholdet

Liker gutter jenter som er litt opp i vekt?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har aldri hatt draget på gutter, skylder selv på overvekt og lite selvtillit. Men de få som faller for meg har dame, noe jeg syns er utrolig kjipt, både for meg og damene dems. Er 2 stk det siste året, begge på forskellige tider av året, men det er voksne kjekke menn, veldig forståelses fulle. Han ene begynte å planlegge "vår" fremtid, hus, bil osv, men i min fremtid er det ikke plass en utro mann. Men på hver fyll er de like ille, når damene er borte. Sist var det bare en klem som ble veldig intim å bare ble værre og værre, så jeg måtte rive meg vekk og forsatt være hyggelig og late som ingenting, fordi det er venner. Men jeg føler ingen liker meg, bortsett fra utro menn.. Liker gutter jenter som er litt oppi vekt ? Hva kan jeg si til disse gutta uten at det blir krangel? Han ene er i forhold med ei jeg kjenner og har kjent de lenge, tørr ikke si noe til henne pga en krangel for noen år siden, så hun vil aldri tro meg. Hvorfor gjør de dette, tror de de får noe?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Jeg skjønner at det er frustrerende at det "bare" er eldre menn som er i et forhold som viser interesse for deg. Noen ganger er det nok sånn at gutter og menn setter mer pris på jenter med former når de blir litt eldre. Men det er ikke sånn at gutter på din alder ikke kan like jenter som er litt "opp i vekt" som du skriver. Husk at gutter også kan være veldig sjenerte, og kanskje tør de som allerede er i et forhold mer fordi de vet at de allerede har en kjæreste som liker dem? Uansett så synes jeg det er bra at du ikke lar det bli noe mer enn vennskap med de som har kjæreste. Det beste er nok at du sier klart ifra at du ikke er interessert så lange de er i et forhold.

Som sagt er gutter ofte mist like sjenerte som jenter, og selv om du sier at du ikke "har draget" så kan det jo faktisk hende at gutter er interessert, men at de rett og slett ikke tør å ta kontakt. Så mitt tips til deg er å ikke vente på at noen skal komme bort, men heller ta litt initiativ selv. Faktisk er det sånn at gutter lettere blir interessert i en jente hvis hun viser interesse for han. Ikke la det at du har lav selvtillit hindre deg, sselvtillit kan øves på. Jeg legger ved et par artikler om det, og et par andre med tips til hvordan du kan gå frem.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Dette liker jeg med meg selv!

En fornøyd ung gutt (Colourbox.com)

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell