Hopp til hovedinnholdet

For tidlig å spørre om vi skal bli sammen?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Heisann! Jeg er en gutt på 15 år. Jeg møtte tidligere i år en jente som går i 8.klasse (går selv i 10.) Vi ble veldig godt kjent, og har en god del ting til felles! Vi er begge speidere, og jeg ville bruke en av turene til å bli bedre kjent med henne. Jeg startet med blikkontakt, noe som gikk veldig bra! Vi begge så på hverandre så ofte vi kunne, vi snakket mye osv. I dag var jeg på en annen tur. Hun ler mye av det jeg sier, og smiler hele tiden. Neste helg skal vi på enda en speidertur, og jeg har planlagt å spørre henne. Er det for tidlig? Noen tips?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes ikke det høres ut som om det er for tidlig :-) Dere har kjent hverandre en god stund og virker som om dere kjenner hverandre godt! Jeg tror ikke det kan skada i det hele tatt at du spør henne. Da bare viser du hvor modig du er og at du bryr deg om henne! Hvis du virkelig føler at det er dette du vil, så høres det ut som om denne speiderturen er den rette tiden for å spørre henne :-) Under er noen lenker som jeg tror kan være til hjelp :-)


Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse