Hopp til hovedinnholdet

Forsterfaren min har fordommer mot kjæresten min.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har et problem jeg er 15 og kjæresten min er 18 , etter mye om og men har jeg endelig fått godkjenning av en av foreldrene mine (etter 4mnd) men min fosterfar ønsker ikke å se ham en gang og har så mange fordommer att det ikke er mulig hva burde jeg gjøre? Jeg elsker denne gutten .

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det er naturligvis frustrerende for deg at forsterfaren din har disse fordommene og ikke vil møte kjæresten din. Begge to er jo viktige i livet ditt, og da er det dumt at de går så dårlig sammen. Men nå har du jo fått godkjenning av foreldrene dine, og jeg tipper at hvis du gir det litt tid så vil nok fosterfaren din også etterhvert bli mer fortrolig med kjæresten din. Han er jo skeptisk fordi han er litt bekymret vil beskytte deg, og dersom det viser seg at det ikkke er noe å bekymre seg for, så tipper jeg at han vil bli mer positivt innstilt etterhvert. Les også artikkelen under for tips til hvordan du kan snakke med han om dette.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell