Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker tre gutter, hvem skal jeg velge. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei. en gutt i b-klassa liker meg veldig godt. men jeg vet ikke om jeg liker han... altså jeg ser at han er forelsket i meg. men jeg liker en gutt i min egen klasse. han ser på meg ganske ofte. vi var på leirskole for ikke lenge siden, og da satt vi sammen med noen av guttene (han som liker meg og han jeg liker, og to til) da skulle vi si hvem vi likte mest altså topp fem. men han som jeg liker sa ikke meg? hvorfor? når ha ser på meg ganske ofte i timen ogsånn... og han som liker meg liker jeg litt. hva skal jeg gjøre?! jeg liker tre gutter!! og jeg vet ikke hvem jeg liker mest. han som liker meg har spurt om jeg vil være med på kino en dag. men jeg vet ikke hva jeg skal svare! jeg liker han jo ikke så godt... plis gi meg et svar på hva jeg kan gjøre. takk :))

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tror det er viktig at du prøver å bli kjent med de tre guttene, slik at du lettere kan se finne ut av hvem du har sterkest følelser for. Det er ikke sikkert det er så dumt å bli med gutten som liker deg på kino. Kanskje har han sider du ikke har sett, og kanskje er han mer din type enn du kanskje hadde trodd. Jeg tror det kan være lurt å gi han en sjanse, så slipper du å angre i ettertid.

Når det kommer til de andre guttene tror jeg du bare må prøve å bli bedre kjent med de. Husk også at det dessverre ikke hjelper at du liker de. For at et forhold skal fungere er det viktig at begge parter har følelser for den andre. 

Jeg legger ved noen artikler du kanskje kan få bruk for.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse