Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg er forelsket i læreren?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har et grusomt problem. Jeg tror kanskje jeg er forelsket i læreren min, for det føles sånn på en måte, men samtidig prøver jeg å overbevise meg selv at jeg ikke er det, for det ville vært helt sykt om jeg er det! Jeg vet ikke hvor gammel han er, men han er sikkert sånn type 60. Og det ville jo vært helt forstyrrende om jeg liksom er forelsket i en på 60 år, jeg visste ikke at det går an en gang? Før var det sånn at jeg bare likte å være i timene hans, og ble kvalm om jeg tenkte på han på noen romantisk måte. Men så plutselig dukket det opp en tanke der jeg så for meg han ha sex (jeg vet.. dette er sykt) og da fikk jeg sånn kribling, eller støt liksom i magen. Det samme skjedde en gang når jeg møtte ham på busstoppet rett før skolestart i sommerferien. Han sa hei, og da fikk jeg sånn støt i magen. Jeg tenker også veldig mye på ham, men mistenkte aldri at jeg var forelsket i ham, selv om jeg ikke visste hva ellers det kunne være. Hva tror du? Jeg syns dette er veldig ekkelt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg synes ikke det spiller noen rolle hva man kaller det. Det er helt normalt å kunne være betatt av læreren (eller fotballtreneren, eller hvem som helst), men det viktige er at man skjønner hva det er og hva det kan være. Så lenge du ikke innbiller deg at dere to skal bli sammen så går dette helt fint. Du må bare skyve det litt unna, og heller se på det som komisk. Ikke ta det så alvorlig. Slike drømmer og tanker som du har hatt kan man ha om de mest utenkelige personer, og det er slike ting som plutselig dukker opp i hodet. Det er absolutt ikke noe å tenke på!

Les gjerne den artikkelen jeg har lagt ved. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell