Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han til å glemme andres fordommer?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Jeg har vært helt betatt av en fyr i over et år nå. Vi så hverandre stadig før, og slo ofte av en liten prat. Jeg hadde et veldig godt øye for han, også flyttet han som førte til at vi omtrent aldri så hverandre. Han har flyttet tilbake nå, og vi møttes ute på byen nylig, og han kom rett bort med en gang han så meg. Jeg er 19, og han er 26. Vi hadde veldig god kjemi, og han sa han hadde lagt godt merke til meg også. Jeg har alltid trodd han var rundt 22, og han sa også at han trodde jeg var litt eldre. Vi har møttes i ettertid også, har vært hjemme hos han. Vi har det utrolig gøy sammen, men så er det liksom det at jeg er så ung han tenker på. Han sier selv at han ikke er en gris liksom og aldri har vært med noen som er under 22 år.. Jeg tror problemet ligger i at han er redd for hva andre vil si, for han sier jo selv at hadde jeg vært et par å eldre kunne det litt noe. Hvordan skal jeg få han til å glemme andres fordommer? Vil at han skal gi det en sjanse, og bli bedre kjent!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Kanskje er det fordi han er redd for hva andre vil synes, eller kanskje er han redd for at det skal bli vanskelig for dere to med den aldersforskjellen. Jeg har lagt ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold. Les den og tenk gjennom de ulike utfordringene. 

Det eneste du kan gjøre i forhold til han er å snakke med han om dette. Snakk om hva han er redd for og hva som stopper han. Snakk med han om han i det hele tatt ønsker å gi det en sjanse, eller om han bare synes det er for stor aldersforskjell. Snakk om hvorfor du mener at det ikke vil bli et problem. Det er en stor aldersforskjell, og det er absolutt noe dere må tenke over og vurdere. Det viktigste nå for deg er å få klarlagt om han i det hele tatt vil gi dette en sjanse, slik at du har noe å forholde deg til og kan gå videre om han ikke ønsker å prøve en gang.  

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell