Hopp til hovedinnholdet

Han er mye eldre enn meg, men vil at det skal skje noe

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 15 år. Jeg er instruktør på en fotballskole, og har blitt satt sammen med en gutt/mann som er 20 år. Vi skal liksom samarbeide og jobbe sammen og finne øvelser barna skal gjøre. Første dagen syntes jeg han var super kjekk, og så på han hele tiden. Og sånn er det fortsatt, hver gang han sier noe til meg eller smiler til meg så kribler det skikkelig i magen og blir helt gira. Sånn er jeg nå også, når jeg skriver dette. Jeg er skikkelig forelska og tenker på han hele tiden! Og må alltid se hva han gjør. Vi prater egentlig ganske mye sammen, når barna spiller fotball. Han er veldig snill, egentlig mot alle. Og jeg vet at han ikke liker meg, selvom jeg liker han. Men noen ganger får jeg på følelsen av at han gjør det. Idag begynte han å bære meg litt! Men han er liksom 20, og jeg er 15. Han ser på meg som en liten jente sikkert. Har så lyst på klem,kyss. Og et bilde av oss sammen. Men det blir bare kleint. Hva skal jeg gjøre? Vil at det skje noe

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Han er veldig mye eldre enn deg, og jeg tviler på at han er interessert. Selv om han helt sikkert synes du er veldig hyggelig og trivelig å være sammen med, så er du fortsatt en liten jente i forhold til han. Aldersforskjellen er stor, men det hadde vært litt annerledes hvis dere begge hadde vært eldre. 

Jeg vil gjerne at du leser de to artiklene jeg har lagt ved, men du kan selvsagt prøve å bli bedre kjent med han og se om han virker interessert. Prøv å småflørte når dere er på fotballskolen, snakk med han om mer personlige ting som familie og lignende og vis at du selv er interessert. Jeg har også lagt ved noen artikler med flørtetips

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell