Hopp til hovedinnholdet

Er det for stor aldersforskjell?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei , eg liker ei jente som er 3 år yngre.blir det for ungt ? Ho blir 16 år i år, ej blir 19... Har funnet på noe me ho flere ganger, å lurer på om kino e en ting å begynne me? Trur ho veit ej liker ho , mn er det lurt ej de til ho sjølv eller at andre venner jer de ? Er ganske sjenert sia ej ikj he våre i lag me noen før

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er helt i orden at det er 3 års forskjell mellom dere. Det er på mange måter en liten aldersofrskjell, men når man er ung virker den mye større. Det er bare hyggelig at dere har en god tone, men husk at den seksuelle lavalder er 16, slik at det ikke blir noen store  konsekvenser av handlingene deres. 

Kino er en kjempeflott første date. Dere kan jo evt velge en film sammen? Hun kommer nok til å sette pris på om det er du som forteller henne om følelsene dine. Det er jo såklart ikke noe du , så det er helt opp til deg:) Kjenn litt på hva du føler deg komfortabel med. Du kan også se det litt an,- om det er en situasjon hvor det passer seg å fortelle om følelsene dine, er det bare fint å gjøre det:) Hvis ikke, er det absolutt ikke feil om noen av vennene dine forteller det heller. Hun vil uansett få vite hva du føler:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Slik planlegger du daten din

Kinodate (colourbox.com)

En date trenger ikke å være komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter dere kan gjøre og steder å dra på date.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell