Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som er eldre

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei Har holdt på med ei på 28 år og jeg 19. Hun bor 8t unna og har 1 barn på 6 år. Vi har snakket i tlf, sendt bilder. Vi har blitt veldig betatt av hverandre Vil ett forhold funke med stor aldersforskjell? Jeg har aldri hatt sex og slikt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Flott at du har funnet deg en dame som du er betatt av og opptatt av. Hvorvidt det vil fungere mellom dere med tanke på aldersforskjell, avstand osv. er det vanskelig å svare på på forhånd. Det må du nesten bare prøve deg fram på. Har du noe å tape på å prøve?


Det at hun er såpass mye eldre enn deg trenger ikke å ha så mye å si dersom dere kommuniserer godt sammen og trives i hverandres selskap. Det er mange par som overlever stor aldersforskjell. Jeg er kanskje mer skeptisk i forhold til avstanden. 8 timer er ganske stor avstand. Det vil kanskje være vanskelig å treffes så ofte? Men igjen, det kan jo hende at det går. Dersom dere begge er villige til å prøve, så er det jo ingenting i veien for det.

Også er det et hensyn til som jeg tenker er viktig. Du sier hun har et barn på 6 år. Det er viktig å ta hensyn til dette barnet og. Dersom dere blir kjærester, og du treffer dette barnet, så kan det hende at barnet blir glad i deg. Dersom det da blir slutt mellom dere igjen, så kan det oppleves veldig vondt for barnet. Det er ikke sånn at dere ikke skal bli kjærester på grunn av dette, men det er viktig å ta hensyn. Kanskje det kan være lurt å vente med å treffe barnet til dere er mer sikre på hverandre for eksempel.

Lykke til!

Hilsen

Camilla (helsesøster)

i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell