Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sammen med en på 32 år, er det galt?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei dere i ung.no:) Jeg er sammen med en på 32 Og er veldig glad i han! Og han tar veldig veldig godt vare på meg Han har en liten sønn på 1år Er det veldig galt? Veldig glad i eldre menn fra 25-32 Og har vært det i hele 4 år eller lengre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Så hyggelig at du har funnet en du er så glad i. Det at han er 12 år eldre en deg og har en sønn gjør jo at han er på et helt annet sted i livet enn deg. Det er ikke nødvendigvis helt galt, men det er veldig mange utfordringer knyttet til det. Du har antagelig flere år med studier foran deg, med alt det innebærer. Han er mer etablert, og det kan godt hende at han kan tenke seg flere barn. Det å være i et forhold med en som er så mye eldre kan gjøre at du "mister" ungdomstiden din og mye av det som skjer i 20-årene, og det kan være vanskelig å få et sosialt nettverk med folk på din egen alder. 

Selv om jeg nok vil anbefale deg å tenke over om en en yngre gutt kanskje kan være bedre for deg, skal jeg ikke nekte deg å være i det forholdet du er nå. Men det er viktig ar du er klar over utfordringene med det, og at dere har snakket om hvordan dere ønsker at forholdet skal være, hvordan dere ser for dere fremtiden osv. 

Jeg legger ved en artikkel om aldersforskjell i kjærlighetsforhold, og så håper jeg at svaret var nyttig for deg.

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell