Hopp til hovedinnholdet

En gutt i klassen som jeg er forelska i, som også viste følelser. Sendte han en kjærlighetserklæring på mld, men han svarte at han ikke var interessert. Redd for hva han skal si og hvordan det blir på skolen.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei J 13 her det er en gutt på skulen som går inn klasse med meg og han har vist at han har følelser for meg og eg er veldig forelska i han og i sommar så sendt eg han ein mel der da stod eg like deg! Og det tok ei lang sund før han svare så fekk eg tilbake eg er Ikkje interessert og ha kjæreste No. Eg like han veldig og sån så No e eg redd for kva han vill sei når me komme på skulen igjen og har han følelsar for meg korleis komme da til og ve

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er veldig forståelig at du er litt redd og anspent på hva som kommer til å skje. Det var også leit å høre at han hadde funnet en annen, men dette er sånn den andre halvdelen av forelskelse funker.

Du forteller at du lurer fælt på hva som kommer til å skje når dere kommer tilbake på skolen. Vel, jeg kan ikke se inn i fremtiden, men hvis gutten fortsatt har følelser for deg, vil han garantert ta en prat. Dette kommer også ann på om kjæresten hans går på samme skole.

Jeg vil råde deg til å prate med han, åpent om hva du føler og hva han føler. Hvis det ikke går bra så har du hvertfall prøvd, så du slipper å sitte og tenke på hva som kunne ha skjedd.

Jeg har lagt ved et par artikler som kan være relevante i din situasjon.

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse