Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! I sommer har jeg begynt å tenke på en gutt. Jeg tror virkelig jeg liker han. Men problemet er at jeg har en venn som også liker han. Nå har de slått opp, men hun liker han fortsatt. Så burde jeg fortelle henne det, eventuelt spørre han?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I sommer har jeg begynt å tenke på en gutt. I går var jeg oppe i hele natt og bare tenkte på han. Jeg tror virkelig jeg liker han. Han er en fantastisk person. Men problemet er at jeg har en venn som også liker han. Og hun ble sammen med han, selvom venninne hennes også likte han. Nå har de slått opp, men hun liker han fortsatt. Men er det galt å liker han da. Og burde jeg isåfall fortelle henne det. Jeg vil bare ikke uroe henne eller få henne til å føle at jeg er en dårlig venn. Men samtidig så slo han opp. Så hun "eier" han ikke akkurat. Så burde jeg fortelle henne det, eventuelt spørre han? Please hjelp meg. Jeg holder på å gråte snart. Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer