Hopp til hovedinnholdet

Liker eldre menn, og mange eldre synes at jeg er tiltrekkende

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei dere i ung.no En ting jeg lurer på det er at jeg ''Elskeer'' eldre gutter en på min egen alder! Jeg liker alt ifra 26-45, og jeg vet ikke helt hvorfor! Men det er helt normalt for meg ! Og det er mange mange eldre gutter som sier at jeg er tilltrekkende! Og det er blant annet en gutt på 50år Føler jeg er populær blant eldre :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er klart at en på 50 år vil synes du er tiltrekkende. For han er du jo ung og sprek og vil uansett se bedre ut enn noen på hans alder. 

Jeg er sikker på at du ser bra ut, men du skal være forsiktig med å ta slike komplimenter fra menn som er så mye eldre enn deg. Først og fremst må du være forsiktig med å ikke bli utnyttet, og for det andre så ville jeg vært veldig skeptisk til at en så gammel mann viste interesse. Hva skal han med en så ung jente? 

For din egen del så vil jeg anbefale deg å se etter gutter som er mer på din alder. En på 26 år er ikke så ille, men hva slags liv skulle du fått med en som er 45 år gammel? Når du er 30 vil han være 55 år. Når du er 40 vil han være 65 år. Han har helt sikkert unger som er på din alder! 

Det er lett å bli sjarmert når noen viser interesse for deg, men hvis du mer åpen for gutter på din egen alder eller 2-5 år eldre så tror jeg du kommer til å bli positivt overrasket. Jenter er ofte mer modne enn gutter, men det pleier å holde å finne noen som er noen år eldre enn deg - og ikke flere tiår eldre. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell