Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble forelsket i en servitør i Hellas.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har nettop vært på ferie i Hellas. Jeg var der i 2uker. Den første uka snakket jeg ikke med en servitør men, så plutseligt begynte jeg å tenke på ham hele veien. Jeg mistet mobilen i gulvet med vilje, for å få han oppmerksomhet. det fungerte for neste dag snakka han me meg<3. Når vi satt på resturanten tror jeg han la merke til at jeg så på ham hele tiden. Fulgte med på hva han gjorde og så rundt om kring i restauranten når jeg ikke så ham. De to siste dagene før vi reiste så gikk jeg igjennom restauranten hele veien. Han så litt rart meg akkurat som at han tenkte "hvorfor gjør du dette?". Han snakka litt sånt søte engelsk med gresk aksang. Jeg skal spør mamma om vi kan reise på det hotellet neste år igjen men, siden han er ung (vet ikke alderen men tror imellom 18-26år) så er jeg ikke sikker på om han jobber fast der eller bare tar en sommerjobb

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det er lett å bli sjarmert av kjekke servitører i Hellas og andre land, spesielt når de også legger merke til deg. Men selv om det kan være veldig fint å ha noen å tenke på og drømme om, så er det jo ikke sansynlig at det kommer ti å bli noe mellom deg og denne gutten. Så lenge du er klar over det, så er det helt greit å dagdrømme litt.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell