Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli bedre kjent med jenta jeg liker?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er een gutt på 14 år. Det er ei jente jeg liker, vi pleier å snakke på kik og snapchat og snakker av og til i virkligheten(etter vi begynte på skole begynte vi å snakke litt sammen) oogså snakker vi sammen på tlf noen ganger. Jeg har lyst til å bli bedre kjent med henne, men vet ikke helt hvordan og hva vi skal snakke om, så da lurte jeg på om dere kan gi meg noen tips??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det aller viktigste er at du viser hvem du er. Ta kontakt med jenta, fortell om deg selv, men glem heller ikke å spørre litt om henne. Føler du at dere får god kontakt kan det være et tips å begynne å flørte litt. Jeg legger ved noen tips du kan ta en titt på. Jeg tror du fort kan få bruk for disse.

Jeg legger også ved en artikkel med noen tips til hva dere kan snakke om. Denne kan det være lurt å lese slik at du alltid vet at dere har noe å snakke om. Jeg tipper at dere begge har noen hobbyer dere liker å drive med, snakk om disse. Veldig ofte utvikler samtalen seg enkelt så fort en av dere har tatt kontakt.

Les gjerne artikkelen jeg legger ved om det å ta det første steget. Der står det litt om hvordan du kan vise hva du føler, og noen tips til hva du kan gjøre videre.

Til slutt legger jeg ved en artikkel med noen tegn til om hun liker deg eller ikke. Denne kan du få bruk for når du skal finne ut av hva hun føler.

Ellers er det viktig at du er deg selv og at du ikke er redd for å ta initiativ. Det tror jeg hun vil sette pris på.

Lykke til!
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse