Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! Jeg er 1.år på VGS, og jeg liker ei jente i klassen. Men jeg turte ikke å snakke med henne mer og spørre henne om jeg kan få tlf.nr hennes. Jeg vil si at jeg er ikke fra Norge men jeg er fra Europa og jeg vet ikke hva skal hun tro om meg...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 1.år på VGS, og jeg liker ei jente i klassen. Jeg kjenner ikke henne fra før men jeg rett og slett liker henne. Hun er snill og hyggelig. Vi snakket sammen i friminuttene noen ganger men hun pleier å være med jentene og jeg pleier å være med guttene(det er normalt) i timene snakket vi når vi måtte jobbe sammen(på lag med andre flere) men jeg turte ikke å snakke med henne mer og spørre henne om jeg kan få tlf.nr hennes. Jeg vil si at jeg er ikke fra Norge men jeg er fra Europa og jeg vet ikke hva skal hun tro om meg...vet ikke hvordan skal hun ta dette som.Jeg vil snakke med henne mer og jeg vil ha tlf.nr. hennes men jeg vet ikke hvordan skal jeg få det..jeg vet ikke hvordan skal jeg begynne å chatte/prate med henne gjennom meldinger... hjelp meg med noe svar på disse"spørsmålene" jeg vil ikke miste henne. Hilsen en gutt!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer