Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en venninne

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har forelsket meg i en ganske god veninne. Det er ganske dumt siden vi har samme venner og da blir det bare vanskligere. Siden vi er ganske nære venner sier vi det meste til hverandre. Burde jeg si det til henne? Jeg vil jo være sammen med henne men det er ikke sikkert hun liker meg. Vi flørter litt men jeg vet ikke om hun tenker på det som det. Jeg har lest svar på liknende spørsmål som dette men om dere kunne svare noe litt nytt hadde det ver supert.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss, og så fint at du har sjekket andre spørsmål tidligere. Jeg skal prøve så godt jeg kan ''å komme med noe nytt''. Jeg anbefaler deg å si det til henne. Du forteller at du gjerne skulle ønske du skulle si det til henne, og siden du går rundt å tenker på det, tror jeg uansett svar det hadde føltes lettere etter å fortelle henne det. Siden du sier dere tulle flørter litt så er det vanskelig å vite om hun også liker jenter eller ikke, men du får aldri vite det uten å spørre. Du kan også se om hun ''flørter'' med andre jenter også eller om det er bare med deg for eksempel. Vi har noen artikler du kan lese, og jeg ønsker deg lykke til! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

- Jeg er homofil og forelsket i en venn

Jenter ligger og tenker (colourbox.com)

Jeg har klart å forelske meg i min beste venn, som ikke er homofil. Hva gjør jeg nå? Skal jeg si noe eller vil det ødelegge vennskapet?

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse