Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg kjenner en jente som jeg har kjent nå i 30 dager. Kjenner hun godt og har vært av og på hele tiden. Hun sier jeg er en perfekt kjæreste men det funker ikke fordi hun ikke er forelska. Hvordan kan jeg få hun til å bli forelska?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg kjenner en jente som jeg har kjent nå i 30 dager. Vi holdt på før men hun viste ikke hva hun følte om meg. Så ble hun forelska i 3 dager. Så ville hun plutselig bare være venner. Vi er med hverandre rundt 2-4 ganger i uka. Så vi kjenner hverandre godt. Vi kysset for 2 uker siden da jeg overnattet hos hun. Hun sier at jeg er perfekt og alt hun ønsker seg i en kjæreste, men at det ikke funker siden hun ikke er forelska. Så, det eg vil er jo å få henne forelska, men hvordan? Jeg tror kanskje jeg må leke litt hard to get? Siden jeg er med henne så mye. Men vet du hvordan eg kan få henne forelska i meg? Vet det er et vanskelig spm men hadde vært supert med noen ting man kan gjøre. + Jeg er værdens dårligste til å lese hint, på onsdag var jeg hos hu. Venne min var også der og han sa at han så mange tegn. F.eks: Hun tegna hjerte på armen min. Hun la seg oppå meg og ga meg en klem og sa at vi ikke måtte dra hjem. Og hun dry humpa meg. Hun sa hun ikke var forelsket får 2 uker siden.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Jeg kan godt skjønne at du er ganske forvirret, jenter er ikke lette å lese. Hvordan man kan få noen til å bli forelsket i deg selv er et ganske vanskelig spørsmål å svare på, men jeg skal gjøre mitt beste.

Det viktigste er at du er deg selv, og at du ikke er redd for å ta initiativ. Når du skal få noen til å forelske deg er det viktig at du byr på deg selv, og at du ikke viser deg som en annen en den du er. Legg gjerne en plan for hva dere kan gjøre når hun kommer til deg. Tenk ut noe du tror kunne vært koselig, og vær gjerne litt romantisk. 

Utifra det du forteller, virker det som om det går ganske greit fra før. Prøv ut det jeg sa og ikke vær redd for å vise følelser og flørte.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse