Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Han er kristen og vil ikke ha sex før ekteskapet

account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min vill ikke ha sex før han gifter seg fordi han føler han svikter gud.. Jeg er også kristen men ser ikke på sex som en synd. Hvis jeg mange år fram i tid skal gifte meg med fyren så vill jeg jo íkke at det at det skal være på grunn av sex, ekteskap for meg er så mye mer enn det. Jeg har ikke et stort behov for å ha sex med han nå, vi er bare 16, men hva er gode argumenter for sex før ekteskapet? Jeg vill vel i hovedsak bare få han til å bli litt mindre konservativ, eller få han til å tenke mer åpent rundt det. Jeg føler ikke det er riktig at gud skal komme før ALT.. Jeg forstår ikke at han vil gi hele livet sitt for noe han ikke har bevis på at finnes en gang, og jeg syns det er trist. Hjelp meg og forstå..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer