Hopp til hovedinnholdet

Hei! Er forelsket i ei som eg veit kven er, men ikkje kjenner.  Korleis skal eg gå fram? Lurer på om eg skal sende ho ein venneforespørsel på Facebook?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei! Er forelsket i ei som eg veit kven er, men ikkje kjenner... Ho er eit år eldre enn meg og vi har gått på same skole... Korleis skal eg gå fram? Har komt over ho på både Tinder og Hot or Not, men lurer på om eg skal sende ho ein venneforespørsel på Facebook? Følger ho vertfall på Instagram...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det er veldig mange som sliter med det her å gå fram når man skal opprette kontakt med den personen man er forelsket i, så jeg skjønner at du kan være fortvilet. 

Du lurer på om du kan sende henne en venneforespørsel på facebook, dette fungerer egentlig ganske greit. Du forteller også at dere har gått på samme skole, da kjenner hun deg sikkert igjen og vil nok akseptere. 

Ettersom hun aksepterer deg kan du sende en mld hvor du kanskje spør om hun husker deg osv. Da blir hun sikkert smigret av å få vite at du har tenkt på hun. Deretter, hvis dere fortsetter å prate, kan du be hun med på en eller annen aktivitet som dere begge liker. Dette vil jeg si at er en ganske god plan.

Jeg har lagt til et par artikler du burde ta en kikk på, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse