Hopp til hovedinnholdet

hei, jeg er forelsket i en gutt men han har ikke lyst på kjæreste..

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei, jeg er forelsket i en gutt men han har ikke lyst på kjæreste....men jeg elsker han virkelig, samtidig som vennene mine er forelsket i han også og jeg vil ikke ødelegge vennskapet....men jeg elsker han utrolig mye, men jeg har ikke fortalt dem at jeg er forelsket i han også. HVA SKAL JEG GJØRE?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det er en litt vanskelig situasjon for deg når han du liker ikke vil ha kjæreste, men du føler at det er noe mellom dere. Jeg vet ikke om det riktige er å gi opp, men det kan være lurt at du respekterer det at han ikke har lyst på kjæreste, for jeg tror ikke ting blir bedre om du maser for mye på ham. Isteden kan du prøve å bli bedre kjent med han som venn. Da vil det kanskje bli lettere å forholde deg til han, og kanskje bli mer avslappet stemning mellom dere. Men det gjør nok ikke noe at du flørter litt innimellom også, og hvis han har følelser for deg også, kan det jo hende han ombestemmer seg etterhvert. Når det gjelder vennene dine legger jeg til en artikkel som du kan lese! Lykke til:)


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse