Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt på skolen, men vet ikke om vi ville passet sammen?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Det er en gutt på skolen min som jeg liker veldig godt. Han klemmer meg alltid, og sier at han elsker meg. En venn av han sier at han har likt meg i to år nå!, men jeg vet ikke helt om jeg tror på det. Han er alltid med andre jenter, og jeg kjenner at jeg blir ordentlig sjalu. Men når jeg tenker på oss to sammen lurer jeg på om det kunne funket, eller om vi ikke hadde passet. Hvordan kan jeg vite om han er interessert, og hvorfor klarer jeg ikke å slutte og tenke på han når jeg vet det kanskje aldri vil funke. Hilsen Anonym jente på 14 år.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Den letteste måten å finne ut om dere ville passet sammen er og tilbringe mer tid med han. Da lærer du mer om han og ser om dere er like og eventuelt på hvilke ting dere er ulike. I og med at du tenker på han selv om du ikke er sikker på at det kommer til å funke virker det jo som om det er noe ved han du liker veldig godt og da må du heller finne ut hva det er. I tillegg kan du prøve å tenke over hvorfor du tror dere ikke ville passet sammen. 

Det er vanskelig å skulle si om han liker deg, men du kan lese litt i artiklene under om vanlige tegn på at noen liker deg. 

Håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse