Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt, men han vil bare være venner og synes det er teit når jeg blir sjalu. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har et veldig spesielt forhold med en som går på trinnet mitt. Jeg og han har snakka sammen på sosiale medier i 2 år nå og det var ikke før i februar-tider vi startet å møte hverandre. Jeg har fått utrolig sterke følelser for han og han hadde det for meg men han har sagt at han har mistet dem, men han vil beholde meg. (vi har sex ofte og gjør sexuelle ting.) Det virker som at han bare vil ha meg fordi han liker sex elns, for han vil ikke ha kjæreste. Jeg blir også sjalu kjempefort. Bare han er med kjæresten til bestevennen hans og bestevennen hans blir jeg sinnsykt sjalu. Jeg har prøvd å snakke om det men han syns det er teit at jeg blir det siden vi ikke er kjærester engang og hun jenta han er med har jo kjæreste. Jeg har så lyst til å miste følelsene for han og at han bare er en god bestevenn uten følelser involvert men har prøvd såå lenge og miste følelsene og har liksom vært forelska i han i 1 og et halvt år ellerno, føler at jeg ALDRI kommer over han.. Kan dere hjelpe meg

 

Svar
Hei

Dette er en vanskelig situasjon. Hvis du vil komme over han og gå videre burde du nok prøve å kutte kontakt med han litt. Ikke vær så mye sammen med han og ikke ha sex med han. Vær mer med venner og gjør andre ting som får deg til å tenke på noe annet. Vet dette sikkert er vanskelig, men det er nok for det beste. 
Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse