Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor får jeg en dårlig magefølelse av å være sammen med en jeg elsker?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg er en jente på 20 og forlovet med en mann på 26. Vi har vært sammen i 3 år og forlovet oss i år, han bor i Sverige og vi har begge bosnisk bakgrunn. Jeg elsker han skikkelig høyt, men den følelsen av å "elske han" og lykkelighetsfølelsen når jeg er med han varer så kort og så får jeg en skikkelig dårlig magefølelse av å være med han... Jeg vet ikke hvorfor, men det startet tidlig i forholdet vårt men jeg har forsatt vært med han fordi jeg har håpet på at denne følelsen skulle forsvinne, men den kommer alltid tilbake til og meg etter at vi har hatt en skikkelig bra dag. Jeg vet ikke hvorfor jeg føler sånn, jeg burde virkelig ikke det fordi jeg har verdens beste mann. Han gjør meg aldri noe vondt og han har "kriget" mye for å være med meg. Alle i familien skryter av han, og jeg føler mange ganger at han er mye bedre enn meg selv om jeg aldri sier det til han! Jeg kan virkelig ikke finne bedre og ønsker ingen annen! Jeg elsker han det vet jeg! Hvorfor føler jeg sånn da..?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer