Hopp til hovedinnholdet

Kan du noen tegn på at en gutt liker deg? 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på11 år. I sommerferien snakket jeg og en gutt i klassen sammen på meldinger ganske mye og siden det har jeg blit kikkelig forelska i han!! Alle vennene mine sier -se på han da! Han liker deg... Jeg har egentlig ganske lyst å bli sammen med han. For 1 uke siden spurte en gutt i klassen om jeg ville bli sammen med han..jeg likte han men han andre likte jeg bedere så jeg sa nei...nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre!? Hvordan skal jeg få han til å like meg...vi pleier å leke sammen i friminuttene og chatte etter skolen...han ler av meg og kaller meg smailyface og son...men jeg vet ikke om han liker meg....? Kan du noen tegn på at en gutt liker deg?.... Hilsen meg...❤️

 

Svar
Hei

Så hyggelig at du er forelsket!

Det er vanskelig å svare på dette fordi folk viser om de liker noen veldig forskjellig, men noen tegn som er ganske vanlige er at han for eksempel ser på deg ofte og er mye rundt deg/der han vet du pleier å være. Hvis han gir deg spesielt mye oppmerksomhet er dette også gjerne et tegn på at han liker deg. Under ligger en artikkel med litt flere tegn, kanskje noen av de passer? 

Hvis du vil at han skal like deg burde du bare prøve å være deg selv og tørre å flørte med han. Se litt tips i artikkelen "Ung.nos flørteskole"!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse