Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få tilbake gamlekjæresten?

Jente 14 år
 

Spørsmål

I juli slo min største kjærlighet opp med meg. Jeg har egentlig vert helt knust siden da. Jeg orker ikke mer lenger. Jeg er kjæreste med en annen nå, og det går ikke bra. Jeg prøver å kysse med han hver gang eksen ser på. Jeg må gjøre han sjalu på en måte! Å det funker jo faktisk. Han ser på meg hele tiden! Å jeg vil bare løpe inn i armene hans å si jeg elsker deg.. Men jeg er glad i han jeg er kjæreste med. Å jeg trenger råd! Jeg vil ikke såre han. For noen dager siden fikk jeg vite hvorfor eksen slo opp. Det gikk noen rykter om meg, om at jeg hadde kysset en annen å sånt. Jeg prøvde ALLT jeg kunne for å få han til å stole på meg! Men det var en av mine nærmeste som spredde de ryktene! Såfølgelig trodde han på det! Hva er galt med meg! Hvordan kan jeg få tilbake gamlekjæresten!? Jeg kommer meg serr ikke vidre uten han. Det gjør vondt å se på han. Takk for svar...<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det høres ut som at du bør rydde litt opp. Selvom du er glad i han du er sammen med nå, er det tydelig at du savner gamlekjæresten din, så snakk med han du er sammen med nå om situasjonen og gjør ting så ryddig og pent som mulig og prøve å si det på en god måte så du ikke sårer han så mye. Så ville jeg snakket med gamlekjæresten din og fortelle at du snakker sant og at du ikke kysset noen. Og eventuelt be din venn som spredde ryktene om å snakke med han og forklare at personen løy. Du kan eventuelt be han om å gå med deg til helsesøster hvor dere kan snakke sammen om dette og løse det. ''Når vennskapet er komplisert'' artikkelen under kan også hjelpe når du vil snakke med gamlekjæresten din. Ønsker deg lykke til og håper du får det bedre!


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse