Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil få tilbake kontakten med eksen min.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg har vært forelsket i ei jente i snart 2 år, vi var sammen i starten, men så slo hun opp. Jeg prøver å få kontakten med hun slik at vi ihvertfall kan bli gode venner igjen. Hun vil ikke snakke så mye så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Skal jeg bare gi opp eller skal jeg fortsette å prøve å snakke med hun? Isåfall hva skal jeg si til henne når jeg snakker med hun?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig. Noen ganger blir det slutt mellom mennesker av en grunn, så det er ikke sikkert at du skal satse på at dere skal bli sammen igjen. Det betyr selvfølgelig ikke at dere ikke kan bli venner igjen, så om du ønsker det syntes jeg ikke du skal være redd for å ta kontakt. Dere kjenner hverandre godt, så se om samtalene deres kan handle om ting dere har opplevd sammen, eller ting du vet at hun liker. Ta det med ro, og se hvordan ting utvikler seg. Skulle det vise seg at hun får følelser for deg igjen så er det veldig bra, men prøv å tenk at dere i utgangspunktet skal prøve å få tilbake noe av kontakten. Jeg legger ved noen artikler du kan ta en titt på. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse