Hopp til hovedinnholdet

Hei , jeg er en jente på 13, jeg har nå vært forelsket i en gutt i snart 4 år, men det er ikke gjensidig. Hva gjør jeg for å få han til å like meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei , jeg er en jente på 13, jeg har nå vært forelsket i en gutt i snart 4 år, men han ser ikke ut til at han bryr seg noe om meg, eller, han bryr eg jo men vi er bare venner. Jeg må ikke bli sammen med han men jeg liker han veldig godt som venn også, men det hadde vært så gøy å vite at noen brydde seg om meg på en annen måte. Og han vet at jeg er forelsket i han men han liker meg bare ikke, han er forelsket i en annen, eller tre andre jenter som er mye penere enn meg på alle måter. Jeg har prøvd alle måter jeg kan tenke meg. Vi har vært venner helt side barnehagen og vi har liksom alltid vært venner. Men siden han er gutt henger han bare med guttene. Jeg er også ganske stygg( ikke like pen som andre) og litt overvektig og jeg tror han bare liker tynne og pene folk men fordet så ser jeg at han er hyggelig mot alle og smiler og ler og prater meg alle selv om de er kjedelige og ikke morsomme. Hva gjør jeg for å få han til å like meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:) Det kan være veldig kjipt å vite at den personen man er glad i, ikke føler det samme. Jeg kan skjønne at du blir frustrert av dette.

For å få han til å like deg er det lurt å flørte med han og faktisk vise at du selv liker han. Dette vil kanskje gjøre at han tenker på samme måte om deg. Fysisk kontakt er et bra flørtetips. Prøv ellers å tulle og ha det gøy. Ellers vil jeg råde deg til å spørre om dere ikke skal finne på noe alene en dag. Vær flørtete når dere er sammen, og se hvordan han reagerer på denne flørtingen. Ellers er det nok bare å se litt hva som skjer, om han blir forelsket i deg eller ikke vil tiden vise! 

Du må alltid huske at han ikke er den eneste gutten i verden, uansett hva som skjer er det alltid millioner av andre å velge som passer for deg:)

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse