Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke lov av kjæresten min å dra på fest alene..

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg og dama har vært sammen i 2 år nå. Alt har vært fint, men det er noe som plager meg. Hun har gått flere ganger ut på fest uten meg (noe som har vært greit) Det som er problemet er at når jeg skal gå ut uten henne, da er det plutselig noe annet. Jeg har vært på fest 1 GANG uten henne. Hun har vært på fest opp i mot 10 ganger uten meg. Det har også skjedd at hvis jeg skal ut med gutta, så klarer hun å invitere seg selv foran dem. Da sier de jo selfølgelig at det er greit at hun er med. Det er ikke det at jeg absolutt ikke vil ha henne med..synes bare at det kan være litt greit å ha fri fra hverandre av og til, ved å bare være med venner. Jeg føler hun får den friheten men ikke jeg. Tror ikke hun stoler helt på meg.. Hva skal jeg gjøre? -Gutt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg skjønner veldig godt at dette er en frustrerende situasjon. Det er viktig å gi hverandre friheter i et forhold og å stole på hverandre. Man må lære seg å bli glad på andres vegne og ikke være veldig sjalu. Jeg anbefaler deg å snakke med henne og spørre hvorfor hun oppfører seg slik. Hvis hun ikke stoler nok på deg er dette noe dere bør jobbe med. Fortell at du begynner å bli frustrert og at du ikke vet helt hva du skal gjøre. Selv om det er skummelt hjelper det ofte å snakke om slike ting. Jeg legger ved et par artikler som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse