Hopp til hovedinnholdet

Er det arvelig å like eldre gutter?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei En ting jeg ønsker å få svar på det er. Jeg har leeennngggeee likt gutter alt ifra 32-37år jeg mener at de er mere ordentlige gutter! Jeg føler meg veldig glad og fin når jeg snakker/ ser eldre gutter! Men kan det være arvelig? Det at man liker så eldre gutter! Min mor fikk meg når hun var 29 mens min far var 45! Også hva folk mener om det, det bryr jeg meg ikke noe om! En ting jeg ønsker nesten alt i verden, det er å få bli kjent med en gutt på den alderen! Hvordan gjør man det? Plis hjelp meg:O jeg vet at jeg hadde hatt det nesten så mye bedre hvis jeg hadde hatt en kjæreste på den alderen! Også føler jeg at jeg er ute etter en som både kan være " pappaen min" samtidig som han er kjæresten min! For min far var aldri til stede i barndommen min! Og heller ikke min mor! Jeg prøver å få gutter på den alderen til å like meg! Men jeg får det jo ikke til

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er nok mest sannsynlig ikke genetisk arvelig å like eldre gutter, men det kan godt være du har blitt påvirket gjennom barndommen din og moren din:) Ting virker mye mer naturlig når man vokser opp med det. Når det gjelder å møte eldre gutter så er det ikke alltid dette er så lett, om man ikke kjenner noen fra før av. Du har kanskje likevel noen venner som har eldre venner eller felles bekjente som du kan bli introdusert for.

Hvis ikke så kan ulike dateapper osv, hjelpe deg på vei. Her finnes det ofte eldre gutter som du kan møte. Likevel vil jeg råde deg til å være forsiktig. Det er aldri sikkert med verken nettdating eller apper, så ta det rolig:) Jeg tror det viktigste er å ikke stresse deg opp for mye. Forelskelse vil komme når du minst venter det, så ikke stress.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell