Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan chatte over internett? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lenge snakket med en gutt på nettet, vi har snakket så å si hver dag i litt over to måneder nå og for en ukes tid siden sendte jeg han melding og sa at jeg likte han og da sa han at han likte meg tilbake. Eneste problemet er at når vi snakker sammen så har vi ikke så mye å snakke om, det er liksom det vanlige; "hei, skjer," osv. Venninna mi sier det er fordi vi ikke har møttes enda og at det kanskje er derfor det er litt vanskelig å finne på ting å snakke om. Til helga skal jeg til en by som ikke er så lang unna der han bor, og venninna mi foreslår at jeg skal spørre han om å møtes. Problemet er bare det at jeg ikke tørr å spørre og vet ikke helt hvordan jeg skal spørre om det her. I tillegg føler jeg ikke at jeg er helt "klar" for å møte han, hvis du skjønner?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer