Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er trist da jeg ikke har kjæreste og blir alltid avvist. Mulig jeg er kjedelig da jeg er seriøs, jobber, flink med penger og drikker meg aldri åpenbart beruset. Har dere tips til hvordan treffe den rette?

account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er veldig trist og nedfor om dagen, fordi jeg har veldig lyst på kjæreste, men jeg blir alltid avvist og finner ikke riktig jente. Jeg er nå 20 år og føler at det begynner å bli unormalt. Det er så mange som mener at jeg må skaffe meg mye sex og få det gjort fordi jeg er fortsatt jomfru og burde ha gjort dette for lenge siden. Jeg ønsker veldig å finne en jente jeg kunne ha et seriøst forhold til, og ønsker å vente med sex til jeg finner en ordentlig kjæreste. Jeg er en seriøs gutt som jobber, er oppegående, hyggelig, sosial, flink til å spare osv. Jeg drikker meg aldri åpenbart beruset og skikkelig full på fester. Dette er noe som får meg til å føle at alle syntes jeg er kjedelig. Er virklelig dagens generasjon blitt sånn idag at det er viktig å ha sex tidligst mulig, eller er det alltid vært sånn? Er redd jeg aldri finner lykken med en kjæreste og kanskje blir 40 år, gretten og grinete osv. Har du noe tips på hvordan jeg kan treffe den rette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer