Hopp til hovedinnholdet

Hei :) jeg er stup forelsket i en jente. Og jeg vil gjerne bli sammen med henne. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal spørre henne. Å jeg er usikker på om hun liker meg. Hva skal jeg gjøre!:)

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei :) jeg er stup forelsket i en jente. Hun går i samme klasse som meg. Og jeg vil gjerne bli sammen med henne. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal spørre henne. Og jeg kjenner hun ikke så veldig. Jeg er ganske sjenert. Å jeg er usikker på om hun liker meg. Hva skal jeg gjøre!:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket.:)

Det du først må gjøre er å vise interesse ovenfor henne. Du må smile og si hei, men ikke minst ta kontakt med henne. Etterhvert som dere blir litt bedre kjent, kan du begynne å flørte litt. Om du vil vite om hun også har interesse for deg, kan du sjekke ut den ene artikkelen jeg har lagt til under. Deg gir deg noen tips på hvordan du kan se om hun liker deg tilbake. Om du merker at hun også viser interesse, kan du be hun med ut og evt. etterhvert fortelle hvordan du føler.

Jeg har lagt til tre hjelpfulle artikler under, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse