Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei :) jeg er stup forelsket I en jente, Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal spørre om å være sammen. Også vet jeg ikke helt om hun liker meg. og jeg kjenner henne ikke så godt. Å jeg er ganske sjenert og er litt redd for å gå bort å bli bedre kjent med henne. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg er stup forelsket I en jente. Hun går I samme klasse som meg. Og jeg vil gjerne bli sammen med henne. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal spørre om det. Også vet jeg ikke helt om hun liker meg. og jeg kjenner henne ikke så godt. Å jeg er ganske sjenert og er litt redd for å gå bort å bli bedre kjent med henne. Også er hun vanlig vis med vennene sine. Og det er litt surt hvis hun ikke like meg. Jeg vet bare vordan hun er på skolen. Men jeg vet ikke hva hun gjør på fritiden. så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre så svar så fort som mulig takk:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer