Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei Har begynt på vgs, og liker veldig godt eine jenta i klassen. Søker derfor råd om hvordan jeg kan snakke med hun enklere enn når vi sitter vedsiden av hverandre på skolen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Har begynt på vgs, og liker veldig godt eine jenta i klassen. Vi bytta plasser nylig, og no sitt ho rett vedsidna meg. Når vi har naturfag sitter vi på samme pult, derfor veldig nært og der snakker vi akuratt som vi er beste venner. Det er akkuratt det samme på gymmen, vis vi er på lag highfiver vi og det veldig bra humør. Når vi har samarbeids oppgåver går kjeftene våre generelt i ett sett :P MEN når vi sitt på kver vår pult i hovud klasserommet får vi ikkje så enkelt kontakt. Eg prøver å små snakke litt her og der, men får ikkje den samme responsen som eg får i naturfag timene, gymmen og samarbeids oppgåvene. Det faller liksom ikkje så naturlig at vi snakker sammen da. Søker derfor råd om korleis eg kan greie å snakke med henne enklare i desse situatsjonane. Ho er ein fantastisk person, og vi er veldig like så kunne gjerne fått snakka litt meir med ho.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer