Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg fortelle han at jeg liker han?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har ikke turt å si dette til noen men. Jeg er forelsket i en som er født i 1993 men selv er jeg født i 2000 som vil si at jeg er 7år mindre. Mange av mine venner sier at alder spiller ingen rolle men jeg selv synes at han er litt gammel. Noen ganger savner jeg han så mye at jeg begynner å gråte. Han flyttet for 10år siden og jeg har kjent han i mange år. Skal jeg fortelle han at jeg liker han eller skal jeg bare glemme han? Takk hvis du/dere svarer

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg forstår godt at du synes dette er en vanskelig situasjon. I utgangspunktet burde jo ikke alder ha noe å si, men i den virkelige verden er det ofte slik at man blir påvirket av aldersforskjellen uansett. Det er kanskje også mer "synlig" når man er såpass ung. Jeg tror det er viktig at du tenker over mulgiheten for at selv om du forteller han at du er interessert kan det godt være du må prøve å komme deg over han for det om. Du vet jo tross alt ikke hva han tenker om aldersforskjell og om dere to sammen. Men om det vil hjelpe deg med å lette hjertet så kan det jo være en idé å fortelle han om følelsene dine, men uten å forvente noe. Man kan jo aldri vite helt sikkert hva den andre personen tenker:) Men du har jo ikke noe å tape på å fortelle han det,- så om det er dette du helst ønsker så kan du jo prøve og se hvordan det går;)

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell