Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker er forelsket i bestevennen min. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Idag så ble jeg knust av en gutt jeg aldri jeg har vært sammen med! Når jeg starta i 8. Var vi liksom veldig nærme VELDIG! Og han smilte til meg og alt! Og nå! ER HAN ER FORELSKA I BESTEVENNEN MIN?! Om turninga når hu er med meg så "ser han på meg" men når hu ikke er der bryr han lite! Og nå.. Når jeg snakker med han så blir han helt sint og sur! Men når bestevennenina mi er der, så smiler han og er glad! Hva har jeg liksom gjort? Vi pleide å være veldig nære! Og nå er han bare rett og slett fæl mot meg! Og nå kan jeg ikke slutte å tenke på han.. :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vondt for deg. I slike situasjoner kan det være lurt å tenke på hva man har, og hva man eventuelt kan miste. Ved å prøve å gå mellom de to kan du miste begge to som venner, og når det er utfallet kan det ofte være lurt å heller være glad på deres vegne. Det trenger ikke være noe du har gjort, men at han rett og slett har fått følelser for venninnen din, og syntes det er vanskelig å forholde seg til deg samtidig. Det er aldri gøy å se noen du er forelsket i være forelsket i noen andre, men slik er dessverre livet. Mitt beste tips er å ikke prøve å gå mellom, da det kan virke mot sin hensikt. Prøv heller å være en god venn, og ikke bruk så mye tid på noen som har følelser for noen andre enn deg. Jeg skjønner at dette kan virke vanskelig, men samtidig tror jeg det gjør det lettere for deg å komme videre.

Se på artikkelen jeg legger ved.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse