Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vite om hun liker meg og hvordan skal jeg spørre om å bli sammen? Bestevennen min liker hun også, hva skal jeg gjøre?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 13, og er suuuuuperforelska i en jente i klassen min. Jeg har kjempelyst til å fortelle henne det, men det blir litt kleint når jeg ikke vet om hun liker meg. Hun ler alltid av meg når jeg er morsom og jeg ler av henne, og vi prater vanlig, og veldig mye, men noen ganger ser vi på hverandre og stirrer veldig lenge på hverandre mens vi prater og glemmer hva vi skal si. Så jeg har rett og slett ingen anelse om hun liker meg eller ei men jeg tror at hun liker meg og liker ikke meg. Hva tror du/dere?? Og så har jeg veldig lyst til og bli sammen med henne men tørr ikke å spørre face2face haha. Men en av mine beste venner liker henne også og jeg vil ikke at vennskapet vårt blir slutt bare fordi vi liker samme jente. Hva skal jeg gjøre????? På forhand takk:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så bra du har funne en du liker! og det at hun ofte er i nærheten av deg er et godt tegn. Du kan jo se på om hun flørter med deg? Får dere blikkontakt? Er hun interessert og viser hun interesse? Smiler hun og blir hun glad for å se deg? Dette kan være tegn på forelskelse. 

Jeg legger ved en artikkel under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg". Les gjennom denne for flere tips til hvordan du kan finne ut om denne jenta liker deg eller ikke. Når du er sikker på at hun liker deg tilbake, vil det være mye lettere å ta en prat med henne og spørre face2face, du må bare tenke at hun også vil det samme. 

Når det kommer til problemet mellom deg og bestevennen din så burde du prøve å tenke for deg selv hva som er viktigst av vennskapet eller jenta du er forelsket i.  Hvis du føler at du har lyst til å fortsette og være venn med vennen din og har lyst til å prøve deg på jenta så burde du snakke med vennen din først og se hvor han står i situasjonen. 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse