Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Forelsket i en jente, når jeg spurte om hun likte meg sa hun nei. Vennen min som også liker henne, sa hun ja til, men hun ville ikke bli sammen med han. Er det en sjanse for at hun liker meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) jeg er en gutt på 13 og er STUPFORELSKA i en jente på skolen. Jeg har trodd at begge to liker hverandre, for jeg hadde liksom 99% riktig på artikkelen 20 tegn på at hun liker deg. Men når jeg spurte ho sa hun nei og jeg feiga ut og sa det var nødt eller sannhet. Så nå har jeg fått vennen min til å si til henne at jeg liker henne og hun skal lissom tro at jeg ikke vet at han sier det. Men også et problem er at vennen min også liker henne og hun jeg liker liker ham også. Da ble jeg helt KNUST. Jeg har prøvd å finne noen andre jeg kan like men får henne ikke ut av tankene. Men når vennen min spurte henne om de skulle bli sammen sa ho nei. Hva skal jeg gjøre? Er det en sjangse for at ho liker meg eller ikke? Takk:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer