Hopp til hovedinnholdet

Tror dere at han liker meg? Hvordan kan æ bli mer gøyal å henge/snakke med? Noen tips til hva vi kan snakke om?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelsket i en gutt i klassen. Har gått i klasse med han i 2 og et halvt år men det er først nå vi har fått kontakten og jeg er blitt skikkelig forelsket. Men vi er lissom fra to helt forskjellige gjenger og han sin gjeng er lissom "kule" mens min gjeng er midt i mellom, jeg vet ikke om det har noe betydning? Vi har snappet en del men føler vi mister kontakten igjen og jeg vil jo snakke med han i timene men blir så fort nervøs men har selvfølgelig snakket med en del med han i ekte. Blikket vårt møtes ganske ofte og jeg føler tiden stopper fordi vi ser hverandre lissom dypt inn i øynene og det skjer ofte. Føler at vi ser på hverandre enn vi snakker, er dette rart/galt eller normalt? Vet ikke om han syntes jeg begynner å bli litt kjedelig kanskje? Han er så morsom og gøy å være med, men jeg føler meg ikke morsom. Trenger deres hjelp. Tror dere at han liker meg? Hvordan kan æ bli mer gøyal å henge/snakke med? Noen tips til hva vi kan snakke om? Takk for hjelp på forhånd;-)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å vite om han liker deg, men du sier jo selv at dere har snappet mye, og har en god tone. Det er jo en bra start ihvertfall! 

Når det gjelder det å finne noe morsomt å prate om, så er det ikke noe jeg kan gi deg råd om. Når man PRØVER å være morsom, så går det sjelden bra. Men hvis det har skjedd noe morsomt med deg i det siste, eller med noen andre som du har hørt om, så fortell historien! Alle elsker morsomme historier, og det er enda bedre når det er noe som faktisk har skjedd. - Og alle elsker de som har historier å fortelle!

Ellers vil jeg bare råde deg om å være deg selv! Ikke prøv å være noen andre bare for å bli likt, og ikke prøv å gjøre ting bare fordi du tror andre vil like deg. Så lenge du viser deg selv som du er og er åpen og utadvendt mot alle, så kommer du til å bli likt!

Jeg legger ved noen artikler om hva dere kan snakke om og tegn på at han liker deg! Lykke til :)


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse