Hopp til hovedinnholdet

Har begynt å holde på med en gutt, og er redd for at det skal bli kleint når vi møtes. Hva skal jeg gjøre hvis han kysser meg?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 16 år, og jeg har snakket med en gutt siden høstferien. Vi har begynt å få et forhold som er mer enn bare venner. Jeg har aldri vært i et forhold før, og jeg synes at det er ganske skummelt. Jeg bor heller ikke samme sted som han, så vi har ikke sett hverandre så ofte. Vi skal møtes, men jeg er redd for at det skal bli kleint. Hva kan jeg gjøre for å unngå det? I tillegg kan har jeg aldri kysset, så hvis han kysser meg, hva skal jeg gjøre da?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du har fått så god kontakt med denne gutten:) 

Kino pleier å være veldig god idé. Da tilbringer dere tid sammen uten at dere trenger å prate konstant, samtidig som dere også har mulighet til å snakke litt før og etter filmen. Selv om dere ikke har tilbrakt tid sammen før synes jeg ikke det er for tidlig å foreslå kino.

En annen mulighet er å se film hjemme hos en av dere. Da også vil dere ikke føle et konstant press for å føre en samtale. Bowling, teater eller lignende kan også være gode aktiviteter å foreslå for ham. Det går selvsagt også an å dra på kafé eller lignende, men dersom du er redd for at det skal bli kleint, tror jeg stikkordet bør være å gjøre noe som ikke krever at dere prate absolutt hele tiden.

Mitt største tips i forhold til kyssing er egentlig å gjøre det som faller deg mest naturlig når det faktisk skjer. Det første kysset er nok nervøst og alle har nok tenkt på hva man skal gjøre, men når man faktisk kommer midt oppi det, så går det ganske naturlig :)'

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse