Hopp til hovedinnholdet

Hun sa at hun ikke er intreressert. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg er usikker hvordan jeg kan komme meg ut av vennesonen med ei eg skremte bort etter jeg sa eg likte hu ganske fort etter 3 uker da, og da sa hun plutselig hu ikke var interessert. Men så tenkte jeg hvordan kan hu si at hun ikke er interessert når hu ikke kjenner så mye til meg selvom vi snakka i 3 uker i strekk ca. Jeg er litt redd for å vise hvem jeg er siden er litt annerledes på skolen kanskje jeg må bare tørre å vær meg selv og finne ut hvem jeg er helt 100%. Jeg vil flørte med hu og sånn snakka nesten med hun 1 time etter 4 måneder uten et ord fra meg eller hun og jeg tok en klem av hu når eg sa hade og god helg, men vil prøve igjen å få hu interessert. Jeg tror jeg er for desperat for å få meg dame kanskje en grunn til hun sa hun det hun sa siden jenter merker nok sånt, men jeg prøver å tenke jeg vil bare vær vennen hennes først så bruke tid. Jeg synes hun er så spesiell siden føler hun er min perle og vil få henne til å føle litt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål!

Det du sier med å prøve å bli bedre venn med henne først høres ut som en god ide. Dessverre er det ingen oppskrift på hvordan man får noen som ikke er interessert til å bli det, men det er ikke umulig. Jeg legger ved noen artikler som du kan se på rundt dette.

Det å være seg selv er noe du kan jobbe med. Jenter merker sånt fort, og det er ikke alltid like sjarmerende. Hev hodet ditt og vær stolt av den du er! 

Hvis denne jenta rett og slett ikke viser noe interesse, vil jeg råde deg til å prøve å komme deg videre. Finn deg noen nye venner eller bli kjent med flere jenter. 

Håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse