Hopp til hovedinnholdet

Ble jeg utnyttet?

Jente 20 år
 

Spørsmål

hei! kom nettopp ut av et 4 års langt forhold. Har flytta for meg selv og er nå singel. Vi har litt kontakt som venner Går greit å bo ålene,men savner å ha noen kjær. Jeg møtte en gutt på fest for 5 uker siden. ble med han hjem på fylla en lørdag og vi lå sammen. vi hadde mye kontakt sammen, og møttes igjen (edru) og lå sammen da å. han brukte ikke kondom:( etter vi møttes den 2.gangen har han ikke tatt kontakt.:( jeg føler meg så såret og "brukt". Hva skal jeg gjøre? Exen min fant ut om oss og ble veldig sint på denne gutten og ba han holde seg vekke fra meg og sa til meg han var ute etter bare 1 ting.. Kan det være at denne gutten er redd for at exen min blander seg i dette elller er det fordi han bare tenker på sex og ville ha seg et ligg???!! Hva kan jeg gjøre for komme meg videre hilsen fortvilet og såret jente:( ble deprimert og har tunge dager nå etter at denne gutten utnyttet meg.. han er 4 år yngre enn meg.. tenker mye på han.. :(:(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er vanskelig å vite hva denne guttens intensjoner er. Dersom du tenker mye på han anbefaler jeg deg å bli bedre kjent med han. Finn ut om dere har felles interesser og god kjemi. Dersom dere ikke har sex mens dere blir bedre kjent finner du fort ut om han bare er ute etter en ting. Går det flere uker uten at han har presset deg kan det tyde på at han liker deg. Jo bedre du kjenner han jo lettere er det å vite hva han tenker. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til! 


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Depresjon og negativ tenkning

Gutt tenker

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse