Hopp til hovedinnholdet

Jenta jeg liker er 9 år eldre enn meg..

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er en 19 år gammel gutt som er svært betatt av ei jente som er 9 år eldre enn meg. Jeg vil beskrive meg selv som svært voksen for alderen og er langt i fra de andre på min alder. Jenta er kanskje litt yngre for alderen. Hun er på mange måter drømmedama for meg. Hva tenker dere om dette? Det er vel ikke noe feil i å prøve? Ekte kjærlighet er ekte kjærlighet og alder er ingen hindring. Vi kan jo få det helt strålende med tanke på at vi har like interesser og er like som personer.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Du har rett i at dere kan få det helt fint, til tross for aldersforskjellen. Som du sier så handler det jo mer om hvor godt man passer sammen osv. Det kan likevel være greit å ha i bakhodet at det kan være vanskeligere å få det til å fungere fordi hun er såpass mye eldre, selv om dere passer godt sammen ellers. Likevel så er det jo flott at dere har samme interesser og går godt sammen. 

Du kan jo starte litt forsiktig og flørte med henne, og deretter se hvordan hun responderer. Ingen skade har skjedd da - og du får vite hvor hun står:) Det er ingenting galt i å gjøre et forsøk:)

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell