Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en populær jente. Hvordan skal jeg gå frem?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg er litt usikker på noe. Liker en jente i klassen min veldig godt, og det har jeg gjort helt siden jeg begynte på videregående i fjor høst. Denne jenta er en av de litt mer "Populære" som jeg har skjønt det, og jeg er en av de som er nøytrale når det kommer til populæritet. Jeg har veldig lyst til å bli mer kjent med denne jenta, men det er vanskelig da hun alltid er blant venninnene sine og da blir jeg nervøs. Noe som gjør det enda værre er at en kompis syntes han skulle være kul og sa til flere folk at jeg liker denne jenta, så er temmelig sikker på at hun vet det nå, selv om det ikke ser ut som hun har noe imot det. Jeg får en del blikk på skolen og i bussen av henne, og venninnene hennes ser mye mot meg før de snur seg og snakker med jenta i fokus. Jeg lurer på hvordan jeg burde gå fram, og eventuelt noen tips om hva jeg kan si eller gjøre sammen med jenta for å bli bedre kjent. Mvh. Gutt 17

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Da må du rett og slett vise henne at du er interessert. Prat med henne og still spørsmål, opprett øyekontakt og smil masse når du ser henne. Det kan være lurt å oppsøke henne mer enn det du gjør til vanlig, slik at hun forstår at du ønsker å bli bedre kjent. Men det aller viktigste er at du forsøker å være deg selv. Dersom hun skulle komme til å få følelser for deg, vil det være fordi hun liker deg for akkurat den du er. Derfor har det ikke noe å si at hun er en av de populære, og du kanskje ikke er fullt så populær. Kjærlighet oppstår jo på tross av popularitet og på tvers av vennekretser.

Jeg legger ved noen artikler nedenfor som kanskje kan hjelpe deg med å vise interesse for denne jenta. Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse