Hopp til hovedinnholdet

jeg er så forelsket i en gutt i 8. klasse. Kan det være sjanser for at han liker meg også?

 

Spørsmål
jeg har et problem. Jeg er forelsket i en gutt.. Jeg går i 8. og da vi begynnte ble vi skilt med nabo skolen vår som er litt lengere opp. Han sitter rettbak meg i timen, og små snakker bittelitt med meg, da vi har klassens time eller en god frukt så spørr han meg, "kan jeg få kaken din?" eller "kan jeg få frukten din?" jeg sier jo ja fordi jeg ikke spiser det selv, og vill være snill. I kunst og håndtverken, skravler vi sammen, og 2andre. Vi sitter og ler, og jeg prøver å se veldig pen ut, men jeg er jo ikke så pen, jeg bruker ikke noe sminke fordi jeg syntes det er flaut at mamma og pappa ser at jeg gjør sånn nå, jeg er lav for alderen bare litt over 1,40 og er 13. Jeg lissm tenker at jeg forsatt er en liten jente derfor syntes jeg det er flaut og gå med sminke, men i dag(skrivende tid) så hadde han glemt boka si og måtte sette seg ved en kjempe søt jente som han også skrevler med, jeg er virkelig forelska og bli litt irritert og se han med noen andre. hvofor spurte han ikke meg om å sitte ved meg? for jeg sitter bare rett forran og hu andre 2plasser bak. syntes han det er flaut eller syntes han jeg er så stygg osv..? jeg bare drømmer om å bli sammen med ham, men jeg har alltid vært den sjenerte.. så jeg tør ikke å spørre..
kan det være sjanser for å like meg sellom jeg ikke er den peneste og ikke bruker sminke, og har et overbitt med reggis nå? jeg er bare såå forelska.. jeg blir litt firsta av munnen og, jeg har bare så lyst til å kysse med ham, jeg har aldri hatt noe kjæreste eller en som liker meg? og jeg ser at de fleste vennene mine har bilder av at dem har kyssa osv.. jeg er så forelsket i ham..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Å være forelsket er noe helt spesielt og man blir glad og lykkelig. Denne gleden kjenner du sikkert når du er i nærheten av denne flotte gutten.

Jeg tror at du bør prøve å vekke hans oppmerksomhet i større grad enn du har gjort hittil. IKKE si til deg selv at du ikke er pen. Husk at mange bruker tannregulering. Dette har ikke noe å si for utseendet fordi det har blitt så vanlig.

Hvis man overdriver med sminke, blir det ofte mindre vellykket. Men du kan prøve å sminke deg LITT, kanskje bare ta på litt maskara, slik at det nesten ikke er synlig for dine foreldre, for eksempel. Noen ganger gjør lite en stor forskjell.
Å sminke seg litt og pynte seg litt ekstra bidrar i hvert fall enormt til å få opp selvtilliten din og gir deg en positiv selvfølelse.

Jeg tror han synes du er kjempesøt og morsom. Det er ikke tvil om at han liker deg.
Ønsker deg lykke til og håper det blir dere to! Spør om han har lyst til å gjøre noe sammen med deg etter skolen slik at dere to blir bedre kjent med hverandre.
Få med deg noen flørtetips fra ung.no til slutt:
www.ung.no/forelskelse/1823_ung.no%E2%80%99s_fl%C3%B8rteskole.html

Vennlig hilsen helsesøster


Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om kjøpepress?

Hva betyr det når regningen går til 'inkasso'?