Hopp til hovedinnholdet

Har snakket og vært litt sammen med en gutt, men er usikker på om han liker meg.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg og en nær guttevenn av meg har tekstet veldig mye sammen i det siste og vært sammen ofte på skolen i friminuttene, og ler masse sammen og er helt komfortabel med hverandre uansett hva det gjelder vil jeg si. Greia er at bestevennen min hadde snakka med han og tror han var keen på meg. Så vi var sammen en dag og hadde kosekveld og lå og snakka og koste i flere timer. Han kyssa meg på anna rett før vi sovna og da han skulle dra litt senere sa han vi måtte gjøre det igjen snart. Problemet er at han er sykt dårlig til å ta kontakt og jeg vet ikke helt hvor jeg står. Han er ikke veldig frempå på skolen og gir meg klem bakfra ogsånn. Vi er begge noen av de ¨populære¨ på skolen og får mye oppmerksomhet. Jeg tror ikke han ¨liker¨ den oppmerksomheten slik som meg, som synes den er helt ok. Jeg tror vi er på ¨g¨ og vi heter liksom ¨bae¨ med hverandre på snap og ene venninna mi som har kjent han i alle år er overraska at jeg fikk han ut av huset for å være med meg. Liker han meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Utifra hva du skriver vil jeg si at denne gutten ser ut til å like deg. Det kan virke som han kanskje er litt usikker og at han kanskje syntes det er vanskelig å ta kontakt selv, men det betyr ikke at det er fordi han ikke er interessert. Selvfølgelig er det vanskelig å si noe helt sikkert, men jeg tror du kan regne med at han liker deg ganske godt. Om han pleier å klemme på deg på skolen vil jeg også si at dette er et positivt tegn, selvom han kanskje ikke ellers er så frempå.

Neste gang dere er sammen kan du jo kanskje nevne for han at du syntes det litt kjedelig at det alltid er du som tar kontakt? Da gir du han i allefall inntrykk av at du liker han også, og da kan det hende han blir litt tryggere.

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse