Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg holder på med vil holde det skjult, fordi han blat annet er venn med søsteren min.

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei! jeg er en jente på 15, snart 16 år. Jeg har snakket med en gutt i snart fire måneder. Man kan si det sånn at jeg er veldig betatt av han. Problemet er bare det at han er tre år eldre (ikke at det er så mye) OG han er bestekompisen til storesøsteren min... Hun vet ikke at vi snakker, for han vil ikke at hun skal vite noe siden han vet at hun kommer til å bli sur. Han vil faktisk ikke at noen skal vite det. Det er nesten som om han er flau over meg? Han er utrolig smart, snill, og sjarmerende ++ men han vil holde det hemmelig fordi han mener det kommer til å bli "drama" med vennene han hvis de får vite noe. Problemet er jo det at jeg vil at folk skal vite det sånn at vi ikke må gå bak ryggen på folk. Jeg lyver til og med til vennene mine for han sin skyld. Og selv om han sier at han liker meg utrolig godt og sånn, så vil han ikke at noen skal vite det. Hvordan skal vi da få utviklet det vi har? for vi er jo enige om at vi vil noe mer enn å bare være venner. hjelp?? hilsen meg :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Jeg skjønner godt at du syntes dette er vanskelig og at det blir komplisert å holde dett skjult over lengre tid. Jeg skjønner at gutten du treffer kanskje syntes dette er vanskelig ettersom han er redd for at vennen hans skal reagere.

Samtidig er jeg enig med deg i at det er vanskelig for dere å komme noe lengre med forholdet om det skal skje i det skjulte. Om dere er enige om at dere vil være sammen så må dere jo uansett fortelle det en eller annen gang. Jeg syntes du skal prøve å snakke med denne gutten om dette enda en gang. Fortell at du ikke liker å lyve for venner og at du tror at det kan være like greit å bare fortelle det, fordi dette må dere gjøre en eller annen gang uansett. Om vennnen hans har noen problemer med dette, så er det kanskje de som burde ta seg litt sammen. Dere bestemmer helt selv om dere ønsker å være sammen og det er egentlig ingen andre sin sak.

Om han fremdeles ønsker å holde dette skjult ville jeg prøvd å høre med han når han tror han er klar for å fortelle dette til andre? Det kan jo ikke være slik at dere må skjule dette for alltid!

Jeg håper dette ordner seg, og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell